Chrupiące Mini Bochenki Mięsne

Chrupiące Mini Bochenki Mięsne
Chrupiące Mini bochenki mięsne wymagają około 50 minut od początku do końca. Na $1.25 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, cebulę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż, możesz śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 53% to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Mini bochenki mięsne z indyka z sosem z czerwonej papryki, Pikantne Hiszpańskie Mini Chlebki Mięsne I Ryż Z Papryką Piquillo, oraz Mini Bochenki Mięsne.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj mieloną wołowinę, ryż, pietruszkę, jajko, sos Worcestershire, czosnek w proszku, cebulę w proszku i 1/4 łyżeczki soli razem w misce; uformuj w 4 podłużne mini-bochenki. Na zewnątrz każdego bochenka obficie przyprawiamy pieprzem. Ułóż bochenki w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
RyżRyż
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, 35 do 45 minut. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony w środku każdego bochenka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na małym ogniu; podsmażyć cebulę w oleju, aż będzie miękka i złotobrązowa, 15 do 20 minut. Cebulę doprawić 1 szczyptą soli; podawać na bochenki mięsne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
MięsoMięso
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn