Chrupiące lody
Przepis na chrupiące lody można przygotować w około 15 minut. Ten przepis służy 16 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka, 30 g tłuszczu i łącznie 459 kalorii. Za 70 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny na lato. Udaj się do sklepu i kup orzechy, masło, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko nielicznym osobom ten deser naprawdę smakował. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 24% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Lody chrupiące miodowo, chrupiące lody miętowe i lody wiśniowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu podsmaż masło i brązowy cukier, aż masło się roztopi, a cukier się rozpuści.
W dużej misce połącz płatki, kokos i orzechy; dodać mieszaninę cukru i mieszać, aż pokryje się warstwą. Wciśnij połowę do natłuszczonej formy 13-calowej. x 9 cali danie.
Rozsmaruj lody na cieście. Na wierzch posyp pozostałą mieszanką płatków zbożowych. Zamrozić, aż będzie twarde.
Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Likier Granatowy Lub Sok żurawinowy, Moscato, Typ Elementu Menu, Moscato Dasti
Kremowe sherry, napój alkoholowy i składnik to moje ulubione lody waniliowe. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 110 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir]()
Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir
Aromaty czerwonej wiśni, konfitury truskawkowej i wyblakłych płatków róż zdają się śpiewać w najwyższych rejestrach tej kuszącej oferty. Nuty korzenia buraka, suszonych ziół i przypraw drzewnych oferują nuty basowe, które uzupełniają ten wspaniały apartament orkiestrowy. Z powietrzem aromaty intensyfikują się z nutami wiśni Morello. W smaku bardzo gęste na wejściu z silną smugą mineralności aż do finiszu. Garbniki są wyjątkowo drobnoziarniste i przypominają herbatę cejlońską. Pinot Noir z Russian River Valley 2015 to klasyk, który podkreśla elegancję i moc naprawdę wspaniałego regionu upraw. Pinot Noir do tej mieszanki pochodził głównie z naszych winnic Drake Estate i Williams Selyem Estate Vineyard.