Chrupiące letnie Roladki Tofu, Shiitake i szpinaku
Chrupiące tofu, Shiitake i szpinakowe letnie bułeczki to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 45 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści i tender wynika z 1/2 kolendra pęczek, liście szpinaku, liście i tender wynika z 1/2 mięta pęczek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak, tofu, shiitake i szpinak Stir fry, Zupa makaronowa Soba z tofu, słodkimi ziemniakami, grzybami Shiitake i szpinakiem, oraz Gingery Tofu Summer Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić tofu na 1/4-in.- grube plastry, następnie delikatnie dociśnij do sucha między podwojonymi ręcznikami papierowymi.
Trzepaczka 2 łyżki. olej z pestek winogron, czosnek, olej sezamowy i sos sojowy w szerokiej, płytkiej misce. Plastry tofu zanurzyć w marynacie, aby pokryć obie strony.
Podgrzać 1 łyżkę. olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu; gotować tofu na złoty i chrupiący, 15 protokół.
Ostudzić; pokroić wzdłuż na cienkie paski.
Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Zanurz papier ryżowy w ciepłej wodzie na kilka sekund-aż będzie giętki.
Połóż na talerzu i odstawić na 10 do 15 sekund, aby woda wsiąkła.
Warstwa 1/6 nadzienia na dolnej trzeciej części opakowania, zaczynając od szpinaku.
Podnieś wypełnioną krawędź do góry i nad wypełnieniami i trzymaj ją od siebie, chowając wypełnienia mocno, ale delikatnie i składając po bokach. (Pomaga rozciąganie owijki podczas toczenia.) Powtórzyć z pozostałymi składnikami.