Chrupiące Kurczaka Mini-Tacos
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 224 kalorie, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,13 zł za porcję spada w budżecie, chrupiące kurczaka Mini-Tacos może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Mieszanka jalapeno, olej roślinny, pomidor i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Tacos Z Kurczaka, Chrupiące Tacos z kurczaka ze specjalnym sosem, oraz Mini Honey Sriracha Chicken Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć pomidor, cebula, jalapeno, i kolendry w misce.
Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pierś kurczaka posmarować oliwą z oliwek i obficie posypać solą i pieprzem, do smaku.
Umieścić kurczaka na małej patelni arkusza i pieczenia, aż w pełni gotowane przez, o 25 protokół.
Wyjąć kurczaka z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przed rozdrobnieniem.
W średnim płytkiej patelni ogrzać tyle oleju roślinnego, aby się w połowie drogi po bokach patelni. Pokroić kurczaka na małe kawałki i umieścić około 2 łyżki stołowe w środku każdej tortilli kukurydzianej.
Zwiń każdą tortillę jak cygaro i zabezpiecz ją wykałaczką. Smażyć tacos, aż złoto brązowy ze wszystkich stron, obracając raz, o 4 protokół w sumie.
Usuń wykałaczki i przeciąć każde taco na pół.
Podawać: Top z rozdrobnioną sałatą i świeżo zrobioną salsą.
Skropić meksykańską cremą i posypać pokruszonym queso fresco.