Chrupiące Krople Masła Orzechowego
Chrupiące krople masła orzechowego to bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przyprawa. Ten przepis służy 21. Za 25 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś syrop kukurydziany, płatki kukurydziane, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Krople Masła Orzechowego, Krople Masła Orzechowego, oraz Krople Masła Orzechowego Bez Pieczenia.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu gotuj i mieszaj syrop kukurydziany i cukier przez 7-8 minut lub do rozpuszczenia cukru (nie gotuj).
Zdejmij z ognia; dodaj masło orzechowe i mieszaj, aż będzie gładkie. Złożyć płatki kukurydziane.
Upuść zaokrąglone łyżki stołowe na woskowany papier pokryty sprayem do gotowania.
Odstawić na 1-1 / 2 do 2 godzin lub do zastygnięcia. Przechowywać w hermetycznym pojemniku wyłożonym papierem woskowanym.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Dip można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.