Chrupiące kanapki rybne z herbem Remoulade
Chrupiące kanapki rybne z herbem Remoulade zajmuje ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga fromage blanc, filety sumowe, pietruszka z płaskim liściem i roladki z nasion sezamu. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem, Chrupiąca ryba ziołowa z ziemniakami z parmezanem, oraz Cytrynowa ryba ziołowa z chrupiącymi frytkami z piekarnika.
Instrukcje
Na małej patelni, rozgrzać olej rzepakowy.
Dodać okruchy panko i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż będą złote, 5 protokół. Wymieszać w starej zatoce i przenieść tosty okruchy na talerz.
W małej misce ubijamy fromage blanc z musztardą, sokiem z cytryny, Tabasco, cornichons, pietruszką i estragonem, a remoulade doprawiamy solą i pieprzem.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Naoliwić ruszty. Grilluj rolki pokrojone z boku, aż lekko upieczone.
Przenieść rolki na talerze i rozprowadzić remoulade.
Posmarować rybę olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grill na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż ryba jest gotowane przez, O 8 protokół.
Przełożyć rybę na talerz. Wciśnij każdy filet do panko i przenieś do opiekanej rolki. Top z sałatą i pomidorem, zamknąć kanapki i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.