Chrupiące Jagodowo-Nektarynkowe

Chrupiące Jagodowo-Nektarynkowe
Jagodowo-Nektarynkowy chrupiący wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1194 kalorii, 15g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ser mascarpone, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Nektarynka Blueberry Crisp, Chrupiące Jagodowo-Nektarynkowe, oraz Nektarynowo-Jagodowy Chrupiący.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Do nadzienia: wrzucić jagody i nektaryny do dużej miski ze skórką z cytryny i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
NektarynaNektaryna
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać resztę składników i wymieszać do połączenia. Podziel wypełnienie równomiernie pomiędzy 4 (6-uncja) ramekiny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym z wyjątkiem wody. Impuls do połączenia, to zajmie około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodawać wodę, 1 łyżkę na raz, aż mieszanina będzie zbrylała, ale krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Każdy ramekin ułożyć polewą. Pamiętaj, aby luźno posypać polewą i nie pakować jej. Chodzi o to, aby wyglądać bardzo krucho i skalisto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Umieść ramekiny na blasze i piec w piekarniku, aż nadzienie będzie gorące i bąbelkowe, a polewa będzie brązowa i chrupiąca, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Mascarpone osłodzić cukrem. Na małej patelni lub talerzu, starannie łyżka 4 małe porcje słodzonego mascarpone i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Na każdą chrupkę nałożyć quenelle zimnego mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
7
Chipsy podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChipsyChipsy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn