Chrupiące jabłko, Żurawina i gruszka to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką jabłka rome beauty, mielone orzechy włoskie, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 17%. Spróbuj Żurawina-Gruszka Jabłko Crisp, Gruszka-Jabłko-Żurawina Chrupiąca, oraz Chrupiące jabłko, Żurawina i gruszka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmarować 8 calowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W przygotowanym naczyniu wymieszać jabłka, gruszki, żurawinę, 1 łyżkę mąki, miód i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Do Smarowania Wkładki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Połówki Gruszek W Syropie
3
W misce wymieszaj 1/2 szklanki mąki, brązowy cukier, owies, orzechy włoskie i masło do konsystencji grubych okruchów.