Need a deser wegański? Jabłko-żurawina Crisp może być świetny przepis, aby spróbować. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 207 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka regularnego owsa, olej canolan, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crisp Żurawinowo-Jabłkowy, Żurawina Jabłko Crisp, oraz Żurawina Jabłko Crisp.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce; łyżka do 8 x 8-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Patelnia Do Pieczenia
Nóż
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połączyć mąkę, owies, cukier i olej, mieszając widelcem, aż kruchy.