Chrupiące Jabłko-Żurawina
Chrupiące jabłko z żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żurawina Jabłko Crisp, Żurawina Jabłko Crisp, oraz Chrupiące Jabłko-Żurawina.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) masło 8 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
W dużej misce wymieszaj jabłka, żurawinę, biały cukier, cynamon i gałkę muszkatołową.
Umieścić równomiernie w naczyniu do pieczenia.
W tej samej misce, połączyć owies, mąkę i brązowy cukier. Widelcem wymieszać z masłem, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami pekan.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 50 minut, lub aż polewa będzie złoty kolor, a jabłka będą miękkie.