Jabłko-żurawina Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szybkie gotowanie owsa, masło, donice orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące Ciasto Jabłkowo-Żurawinowe, Jabłko Żurawina Crisp, oraz Jabłko Żurawina Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wrzucić jabłka z żurawiną, 2 łyżki. cukier i 1/2 łyżeczki. cynamon w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia rozpylonym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)