Chrupiące jabłko i dynia piżmowa

Chrupiące jabłko i dynia piżmowa
Chrupiące jabłko i dynia piżmowa mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób próbowało i lubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, skrobi kukurydzianej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chrupiące Jabłko Z Dyni Piżmowej, Chrupiące Jabłko Piżmowe, oraz Jabłko i squash Crisp.

Instrukcje

1
Obierz dynię i pokrój wzdłuż na pół; zgarnij nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
2
Pokrój dynię w cienkie plasterki. W dużej misce wymieszaj dynię, jabłka, syrop kukurydziany i sok z cytryny; wrzucić do pokrycia. W małej misce wymieszaj brązowy cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj do mieszanki do squasha; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Przenieś do 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Do polewania w misce wymieszaj mąkę, owies i brązowy cukier; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posyp mieszanką do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
7
Piec bez przykrycia przez 25 minut lub do miękkości dyni i jabłek, a polewa lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać z lodami lub bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
LodyLody

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn