Chrupiące grillowane jarmuż i Pancetta Risotto wymaga ok. 55 minut od początku do końca. To danie główne ma 821 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz orzechy włoskie, pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chrupiące grillowane risotto z kapustą i pancettą, Risotto Z Dynią I Chrupiącą Pancettą, oraz Risotto z dyni z chrupiącą pancettą.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). W dużej misce wymieszaj 1 łyżkę. olej, czosnek i 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-o
2
Dodać jarmuż i wrzucić do herbu dobrze. Zrzucić na grill, szybko zorganizować w jednej warstwie, i grill, obracając raz, aż smugi brązowy, 3 do 5 minut. Odstawić do chrupania, następnie pokroić w wstążki około 1/2 cala. szeroki i 3 do 4 w. długo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Brązowa pancetta w średnim rondlu na średnim ogniu, około 4 minut (jeśli używasz plamki, nie gotuj). Łyżką szczelinową przenieść pancetta Na Ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Speck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia Z Sosem
4
Dodaj tyle oleju do tłuszczu na patelni, aby zrobić 2 łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj ryż do patelni, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając, aż ryż zacznie tosty lekko, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tosty
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj cebulę, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz; gotować, aż cebula zmięknie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Cebula
Sól
7
Dodaj tyle bulionu, aby pokryć ryż; gotuj, ciągle mieszając, aż płyn się wchłonie. Kontynuuj dodawanie bulionu, aby po prostu przykryć ryż i mieszając, aż będzie ledwo miękki, 15 do 18 minut. W razie potrzeby dodaj więcej bulionu, aby risotto miało luźną teksturę; nieco zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Ryż
8
Wyjąć risotto z ognia i luźno złożyć pancetta, mascarpone, orzechy włoskie, masło i pomidory. Złożyć w większości jarmuż i łyżkę do naczynia do serwowania. Wierzch z pozostałą kapustą i podawać natychmiast.