Chrupiące Gofry Cheddarowo-Kukurydziane

Chrupiące Gofry Cheddarowo-Kukurydziane
Przepis Crisp Cheddar-Cornmeal gofry może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 22 minuty. Na 49 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 255 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów pekan, sody oczyszczonej, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gofry Kukurydziane Cheddar, Cheddar Kiełbasa Kukurydziana Wafle, oraz Gofry kukurydziane z boczkiem i cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesiać razem pierwsze 5 składników w dużej misce. Wymieszać z serem i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połączyć jajka i 3 kolejne składniki; delikatnie wymieszać z suchymi składnikami, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Wymieszać równomiernie 1 szklankę ciasta na rozgrzaną, lekko natłuszczoną gofrownicę. Gotować 5 do 10 minut lub aż chrupiące i gotowe. Powtórz z pozostałym ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Gofry przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku w temperaturze 200 ° C, aż będą gotowe do podania. Gofry można zamrażać w workach z zamraż-top i podgrzewać w piekarniku lub tosterze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TosterToster
PiekarnikPiekarnik
5
Uwaga: Aby Zrobić belgijskie gofry, łyżka 2 szklanki ciasta do rozgrzanej, natłuszczonej belgijskiej gofrownicy z 4 kwadratowymi kratkami. Gotować, aż chrupiące i gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn