Chrupiące Frytki Z Rzepy
Chrupiące frytki z rzepy mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 81 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz sól czosnkową, cebulę w proszku, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rzepa Disco frytki, Pieprzna Rzepa "Frytki", oraz Garlicky frytki z rzepy z keczupem z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia kawałkiem folii aluminiowej i lekko nasmarować.
Obrać rzepy, i pokroić w paluszki wielkości frytki, o 1/3 przez 4 cale.
Umieścić w dużej misce, i wrzucić z olejem roślinnym do herbu.
Umieść parmezan, sól czosnkową, paprykę, cebulę w proszku w plastikowej torebce i wstrząśnij, aby wymieszać.
Włożyć olejowaną rzep do worka i wstrząsnąć aż do równomiernego pokrycia przyprawami.
Rozprowadzić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Na Zewnątrz będzie chrupiąca, a wewnątrz miękka, o 20 protokół.