Chrupiące Francuskie Tosty

Chrupiące Francuskie Tosty
Chrupiące francuskie tosty to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 69 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, masło, płatki kukurydziane, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chrupiące Pieczone Francuskie Tosty Z Syropem Truskawkowym, Francuskie Pałeczki Tostowe, oraz Francuskie Pałeczki Tostowe.

Instrukcje

1
Jajka i mleko ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozłóż pokruszone płatki kukurydziane na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3
Zanurz każdy kawałek chleba w mieszance jajecznej, a następnie delikatnie wciśnij w płatki, obracając się, aby całkowicie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
4
Paluszki chlebowe układać na talerzu, a resztę panierować; nie układać w stos.
5
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować powlekane paluszki chlebowe w roztopionym maśle, aż złoty, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn