Chrupiące Filo Zawinięte Hot Dog Mumie
Przepis Chrupiące Filo zawinięte Hot Dog mumie może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 55 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 16 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sos do zanurzania, ciasto filo, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Szparagi Owinięte Filo, oraz Halibut Owinięty Filo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i wyłóż obramowaną blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W każdym kawałku hot doga przeciąć szczelinę i napełnić plasterkiem sera. Odstawić.
Połącz sól, czosnek w proszku i pieprz w małej misce.
Pracując z jednym arkuszem phyllo na raz i utrzymując resztę pod wilgotnym ręcznikiem lub ręcznikami papierowymi, połóż arkusz phyllo na dużej desce do krojenia lub blacie i lekko szczotkuj roztopionym masłem. Lekko posypać trochę mieszanki przypraw i złożyć na pół wzdłuż.
Posmaruj wierzch bardziej roztopionym masłem i pokrój w paski o grubości 1/2 cala. Używając 2 sztuk nadziewanych hot dogów na arkusz phyllo, owinąć połowę pasków wokół każdego kawałka hot doga, aby stworzyć wygląd mumii. Pozostaw niewielką część hot doga odsłoniętą ku górze, aby wyglądała jak górna część twarzy wyglądająca z okładów filo. Nie martw się o postrzępione krawędzie lub łzy-doda wyglądu mumii.
Umieść na przygotowanej blasze do pieczenia i powtórz z pozostałą filo, roztopionym masłem, mieszanką przypraw i hot dogami. Przetrawić masło, jeśli zbyt mocno ostygnie podczas formowania mumii.
Piec, aż phyllo jest chrupiące i złocisty brązowy, o 25 protokół. W razie potrzeby, kropki ketchup lub musztarda oczy na każdej mumii za pomocą wykałaczki i podawać z dodatkowymi sosami do zanurzenia.