Need a deser wegetariański? Brzoskwinia i imbir Crisp Pie może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 242 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, cukier granulowany, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 159 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brzoskwinia, Rabarbar I Imbir Crisp, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
2
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy po prostu zaczyna się kolor na górze (będziesz pieczenia go więcej później), o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W misce, połączyć płatki owsiane, mąka, brązowy cukier, kandyzowany imbir, i sól i ubijać razem, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Ramię
Płatki Owsiane
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać zimne masło i wcierać suche składniki w nim między palcami, aż suche składniki i masło tworzą kruche ciasto. Schłodzić przez 1 godzinę lub dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Ustaw stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 177°.In dużą miskę, ubić razem cukier i skrobię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Dodać brzoskwinie i wrzucić do pokrycia owoców z suchymi składnikami.
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
8
Wlać mieszaninę do skorupy. Top z schłodzoną chrupiącą polewą i piec przez około 30 minut, aż nadzienie jest bulgotanie całego i chrupiącą polewą jest głęboki złoty brąz. Całkowicie schłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego