Chrupiące Ciasteczka Krabowe Pająki
Crunchy Crab Cake Spiders może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 257 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 2 osób okazało się, że ten przepis jest przepyszne i satysfakcjonujące. Jeśli masz jajko, sól i pieprz, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Chrupiące paczki krabów, Chrupiące Ptysie Krabowe, oraz Pająki Gumdrop dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mięso krabowe, papryka, zielona cebula, i kasztany wodne.
Dodaj jajko, majonez, sok z cytryny, proszek wasabi, sól i pieprz, i delikatnie wymieszaj, aby połączyć. Delikatnie wymieszać zmiażdżone krakersy. Uformuj mieszaninę na 12 równych placków.
Na dużej patelni, stopić 2 łyżki masła, i 1 łyżka oleju roślinnego na średnim ogniu.
Dodać 6 ciastek krabowych, i gotować, aż złoty kolor, o 3 do 4 minut na stronie. Powtórz proces z pozostałymi 2 łyżkami masła i pozostałymi 6 ciastkami krabowymi. Ułóż je na półmisku.
Udekoruj paskami czerwonej papryki, aby nogi pająka, w razie potrzeby.
Podawać natychmiast z sosem majonezowym.
Połącz wszystkie składniki w małej misce do serwowania.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.