Chrupiące Ciasta Z Łososiem

Chrupiące ciasta z łososia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, jajka, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące ciasta z łososia ze świeżą salsą ogórkową, Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, oraz Chrupiące Placki Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia odcedzić, usunąć i wyrzucić kości i skórę, i umieścić mięso w misce; zacieru widelcem.
Dodaj seler, majonez i 2 łyżki. bułka tarta. Drobno posiekać zielone części szalotki i dodać połowę łososia; wymieszać łososia, aż wszystkie składniki są włączone.
Miejsce pozostałe 3/4 Puchar plus 2 łyżki. bułka tarta w płytkiej misce.
Dodaj pozostałe zielenie szalotki i tymianek, a następnie wrzuć do połączenia. W innej płytkiej misce dobrze ubić jajka.
Uformuj mieszaninę łososia na 8 pasztecików o grubości około 2/3 cala. Pracując pojedynczo, ułóż paszteciki w bułce tartej, Obróć w ubitym jajku,a następnie ponownie włóż bułkę tartą.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać 4 paszteciki i gotować przez 3 protokół; flip z łopatką i gotować, aż ostre z obu stron i ogrzane przez, o 3 protokół więcej; zachować ciepło. Powtórz z pozostałymi ciastami.
Podawać na gorąco z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.