Chrupiące ciasta z łososia z majonezem cytrynowo-kaparowym

Need a pescatariańskie danie główne? Chrupiące ciasta z łososia z majonezem cytrynowo-kaparowym może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pieprz, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać krakersy saltine można śledzić to danie główne z Lody Cukierkowe Caramel Crack jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasta z łososia w sosie jogurtowym cytrynowo-kaparowym, Ciasta Z Łososia Z Majonezem Cytrynowo-Ziołowym, oraz Chrupiąca kanapka z kurczakiem kaparowym z domowym majonezem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować Smakowy majonez, połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; przykryć i schłodzić.
Aby przygotować ciasta z łososia, podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler; smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Połącz mieszankę cebuli, 1/2 szklanki krakersów, musztarda, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, łosoś i jajko w średniej misce. Podzielić mieszaninę łososia na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty. Płaszcz każdy patty z 1 łyżką krakersy. Przykryć i schłodzić 20 minut.
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać paszteciki; gotować przez 5 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Ciasto z łososiem podawać z majonezem smakowym.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.