Chrupiące Chipsy Tamari Kale

Chrupiące Chipsy Tamari Kale
Chrupiące chipsy Tamari Kale mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 53 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Chipsy Z Jarmużu, Chrupiące Cytrynowe Chipsy Czosnkowe, oraz Chrupiące Chipsy Z Jarmużu Z Cytryną I Parmezanem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć 2 łyżeczki każdej oliwy z oliwek, tamari, i ocet sherry; wrzucić z 1/2 Funt jarmuż, grube łodygi usunięte i liście rozdarte (o 6 filiżanek). Podzielić mieszankę jarmuż między 2 płytkie patelnie do pieczenia; piec do chrupkości i złoty (około 15 minut), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
TamariTamari
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Posypać 2 łyżkami świeżo startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia91
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn