Chrupiące Brokuły Slaw
Chrupiące brokuły Slaw jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Jeśli masz sól i pieprz, brokuły, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiące Brokuły Slaw, Chrupiąca Sałatka z brokułów i jabłek, oraz Munchy Crunchy Asian Broccoli Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni lub na patelni na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokruszyć na kawałki 1/2 cala; odstawić.
Pokroić kwiaty z łodyg brokułów i pokroić na małe kawałki.
Przelać do salaterki i wrzucić z mieloną cebulą i rodzynkami.
W małej misce, ubij razem majonez i ocet, aż będzie gładka.
Dodać miód, sól i pieprz, ubijając do połączenia.
Wlać sos na mieszaninę brokułów i wrzucić do płaszcza równomiernie. Pokruszyć kawałki boczku na brokułach i podawać natychmiast.