Chrupiąca zapiekanka z tuńczykiem i zielonym groszkiem (Rocco Dispirito)
Zapiekanka z chrupiącym Tunanem i zielonym groszkiem (Rocco Dispirito) to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 40g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Mieszanka grochu, grecki jogurt, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Żeberka BBQ Szefa Kuchni Rocco Dispirito, Meksykańska kukurydza z grilla Szefa Kuchni Rocco Dispirito, oraz Placek brzoskwiniowo-jagodowy Rocco Dispirito z imbirem i C.
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Darioush Signature Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 69 dolarów.