Chrupiąca Wieprzowina Smażony Ryż
Chrupiąca wieprzowina smażony ryż może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Na 1,36 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 360 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś świeżo liście kolendry, cebulę, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Szalotki Smażony Ryż, Veggie smażony ryż z chrupiącą szynką, oraz Chrupiący Szalotka Smażony Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1/2 łyżki oleju arachidowego na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jajka i przechylić patelnię, aby pokryć powierzchnię. Jajka gotować w równomiernej warstwie, aż do ugotowania, przerzucając w połowie gotowania (około 2 minut na stronę).
Jajka wyjąć, pokroić w drobną kostkę i odstawić.
Na tej samej patelni podgrzać pozostały olej arachidowy.
Dodać cebulę, czosnek i imbir i gotować 2 protokół.
Dodać pokrojoną w kostkę wieprzowinę i gotować 3 protokół, aż złoty kolor brązowy.
Dodać ryż, sos sojowy i olej sezamowy i gotować 2 protokół do ogrzania. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Wyjąć z ognia i wymieszać kolendrę.
Przełożyć na talerz i udekorować posiekanymi jajkami.