Chrupiąca surówka z koperkiem

Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, laktoowowegetariańskiego i wegańskiego dodatku ? Chrupiąca surówka z koperkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 102 kalorie , 1 g białka i 3 g tłuszczu . Za 41 centów za porcję przepis ten pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sól, seler, olej roślinny i kilka innych składników, możesz go przygotować. Jest idealny na Czwartego Lipca . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 37% , co jest raczej słabym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Krucha, solona, chrupiąca Roca z migdałami , California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap z chrupiącym serem ricotta oraz Kolorowa i chrupiąca sałatka z granatem i szpinakiem .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze sześć składników. W małym rondlu wymieszaj ocet, nasiona kopru, musztardę i sól; doprowadź do wrzenia.
Zdjąć z ognia, dodać olej.
Zalej mieszankę kapusty; wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.