Chrupiąca Skóra okonia czarnomorskiego z awokado, Tomatillo i przysmakiem kopru włoskiego
Chrupiąca Skóra okonia czarnomorskiego z awokado, Tomatillo i przysmakiem kopru włoskiego to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 921 kalorii, 82g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 8,08 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz awokado, koper włoski, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Biały okoń morski z pomarańczowo-Koprowym smakiem, Seared Black Bass with Scallion-Chile Relish, oraz Chrupiące Krążki Delicata Z Porzeczką, Koprem I Jabłkiem.
Instrukcje
1
Połączyć tomatillo, awokado, serrano, koper włoski i cebula w średniej misce.
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Skropić olejem rzepakowym, sokiem z limonki, octem i miodem. Doprawić solą i pieprzem, a następnie złożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu, aż do bardzo gorącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodaj trochę canolaoil i ciepła do gorąca i palenia.
3
W międzyczasie posyp ryby z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
4
Połóż rybę na gorącej patelni, od strony skóry w dół, naciskając łopatką do ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Dodać masło do patelni i niech stopić. Gdy brzegi ryby wyglądają na złotobrązowe i chrupiące, po 3 minutach Odwróć rybę. Zmniejszyć ogień i gotować kolejne 2 protokół. Za pomocą łyżki, nalać chrupiącą skórę z odrobiną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Rybę wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Podawać z smakiem.Na koniec posmaruj oliwą z oliwek extra-virgin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.