Chrupiąca sałatka ze szparagów i groszku śnieżnego Patricii Wells

Chrupiąca sałatka ze szparagów i groszku śnieżnego Patricii Wells
Chrupiące szparagi i sałatka z groszku śnieżnego Patricii Wells może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 108 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fioletowe szparagi, grubą sól morską, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Poważne sałatki: ciepła sałatka ziemniaczana Patricii Wells z kaparami, szalotkami i miętą, Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy, oraz Carpaccio z cukinii Patricii Wells z awokado, pistacjami i olejem pistacjowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi umieścić na dużej patelni, dodać wodę, skropić olejem i doprawić solą. Doprowadzić do żywego gotować na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć patelnię szczelną pokrywką i gotować na wolnym ogniu, aż szparagi będą po prostu miękkie, około 5 do 6 minut. Za pomocą szczypiec wyjmij szparagi na deskę do krojenia i odstaw na bok, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.W międzyczasie umieść pancettę na średniej patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 8 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PatelniaPatelnia
NóżNóż
SzczypceSzczypce
2
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; odstawić.
3
Pokrój schłodzone szparagi na 1-calowe kawałki i umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać pancetta, groszek śnieżny, ser, i skórka z cytryny i wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
SerSer
5
Do małej, niereaktywnej miseczki włożyć pół na pół i odmierzyć sok z cytryny, doprawić solą i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj do sałatki i wrzucić delikatnie połączyć. Doprawić do smaku solą lub sokiem z cytryny. Top z migdałami i posypać chipsy warzywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy WarzywneChipsy Warzywne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MigdałyMigdały
SólSól
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn