Chrupiąca Sałatka z łososia i rukoli z marchewkowo-imbirowym winegretem

Chrupiąca Sałatka z łososia i rukoli z marchewkowo-imbirowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 349 kalorii, 35g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, paprykę, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiący łosoś z marchewkowo-imbirowym winegretem, Chrupiąca Sałatka z kozim serem z rukolą z winegretem z granatu, oraz Sałatka z łososia i rukoli z Dijon Vinaigrette.
Instrukcje
Połączyć marchew, sok pomarańczowy, 1 łyżka cebuli, 1 łyżka oliwy z oliwek, 2 łyżeczki octu ryżowego, miód, imbir, i 1/4 łyżeczka soli w mini robocie; proces 1 minutę lub do dobrze połączone.
Umieść rukolę, pomidory i paprykę w dużej misce.
Dodaj pozostałe 1 łyżka cebuli, 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, pozostałe 2 łyżeczki octu, i olej sezamowy; wrzucić dobrze.
Posypać 1/4 łyżeczki soli; dobrze wymieszać.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Posypać rybę pozostałą 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj rybę na patelnię, skórkę w dół; gotować 6 minut lub aż skóra będzie rumiana i chrupiąca. Odwróć rybę; gotować 2 minuty lub do pożądanego stopnia doneness. Ułóż 1 1/2 szklanki sałatki na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1 filet i 2 łyżki winegret.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau