Chrupiąca Sałatka z kozim serem z rukolą z winegretem z granatu

Chrupiąca Sałatka z kozim serem z rukolą z winegretem z granatu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.87 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę dla dzieci, winegret z granatu, pomarańcze z pępka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukolą, Gruszką I Kozim Serem Z Winegretem Z Granatu, Granat kozi ser Sałatka z granatu domowej roboty Vinaigrette / Progressive Dinner & Giveaway, oraz Sałatka z rukoli z granatem, awokado i kozim serem.
Instrukcje
Pokroić każdy dziennik koziego sera na 6 (1/2 cala) plastry.
Mąkę i pieprz połączyć w płytkim naczyniu.
Ubij razem białka i 2 łyżki. woda w innym płytkim naczyniu.
Umieść panko w trzecim płytkim naczyniu. Pogłębiać kozi ser w mieszaninie mąki, zanurzać w mieszaninie jaj i pogłębiać w panko. Ułóż kozi ser w jednej warstwie w galaretowatej rolce wyłożonej folią aluminiową; przykryj i schłodź od 30 minut do 4 godzin.
Połowę koziego sera ugotować w 2 łyżkach. gorąca oliwa z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub do lekko rumiane.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałą oliwą z oliwek i serem kozim rund.
Podziel rukolę i pomarańcze na 8 talerzy; skropić winegretem z granatu. Na wierzchu każdej sałatki 3 rundy koziego sera.