Chrupiąca Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy
Chrupiąca Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli, pomarańczy pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Chrupiący okoń morski z miętową sałatką z kopru włoskiego i rzodkiewki, Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, oraz Sałatka z kopru włoskiego pomarańczowego.
Instrukcje
Zetrzeć 1 1/2 łyżki skórki i odstawić. Obierz i przekrój pomarańcze na misce, aby odmierzyć 3 szklanki; wyciśnij membrany, aby wyodrębnić sok. Odstawić sekcje na bok, zastrzegając 1/2 szklanki soku. Błonę należy wyrzucić.
Połącz skórkę, zarezerwowany sok, olej, sól i pieprz w blenderze i przetwarzaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; zmielić pierzaste liście do miary 1/4 szklanki.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń.
Pokrój każdą połowę w poprzek na cienkie plasterki, aby odmierzyć 3 filiżanki.
Połącz koper włoski, sekcje pomarańczowe i mieszaninę soku i delikatnie wrzuć.