Chrupiąca Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy

Chrupiąca Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy
Chrupiąca Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli, pomarańczy pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Chrupiący okoń morski z miętową sałatką z kopru włoskiego i rzodkiewki, Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, oraz Sałatka z kopru włoskiego pomarańczowego.

Instrukcje

1
Zetrzeć 1 1/2 łyżki skórki i odstawić. Obierz i przekrój pomarańcze na misce, aby odmierzyć 3 szklanki; wyciśnij membrany, aby wyodrębnić sok. Odstawić sekcje na bok, zastrzegając 1/2 szklanki soku. Błonę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz skórkę, zarezerwowany sok, olej, sól i pieprz w blenderze i przetwarzaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; zmielić pierzaste liście do miary 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Mięso MieloneMięso Mielone
4
Usunąć i wyrzucić łodygi.
5
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
6
Pokrój każdą połowę w poprzek na cienkie plasterki, aby odmierzyć 3 filiżanki.
7
Połącz koper włoski, sekcje pomarańczowe i mieszaninę soku i delikatnie wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
8
Posypać liśćmi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn