Chrupiąca Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy

Chrupiąca Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy
Chrupiąca Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, soli, pomarańczy pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Chrupiący okoń morski z miętową sałatką z kopru włoskiego i rzodkiewki, Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, oraz Sałatka z kopru włoskiego pomarańczowego.

Instrukcje

1
Zetrzeć 1 1/2 łyżki skórki i odstawić. Obierz i przekrój pomarańcze na misce, aby odmierzyć 3 szklanki; wyciśnij membrany, aby wyodrębnić sok. Odstawić sekcje na bok, zastrzegając 1/2 szklanki soku. Błonę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz skórkę, zarezerwowany sok, olej, sól i pieprz w blenderze i przetwarzaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; zmielić pierzaste liście do miary 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mięso MieloneMięso Mielone
4
Usunąć i wyrzucić łodygi.
5
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
6
Pokrój każdą połowę w poprzek na cienkie plasterki, aby odmierzyć 3 filiżanki.
7
Połącz koper włoski, sekcje pomarańczowe i mieszaninę soku i delikatnie wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
8
Posypać liśćmi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia21
Magazyn