Chrupiąca Sałatka z indyka to bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 131 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę, kasztany wodne, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiąca Wakacyjna Sałatka Z Indyka, Chrupiące Kanapki Z Sałatką Z Indyka, oraz Paleo Wędzona Sałatka Z Indyka I Chrupiących Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W słoiku z ciasną pokrywką połączyć cukier, olej, ocet, sól, sól czosnkową i pieprz; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Gruby Czerwony Cukier
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2
W dużej misce połącz pozostałe składniki. Tuż przed podaniem wstrząsnąć sosem i zalać sałatką; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego