Chrupiąca Sałatka z grochu z sosem Miso może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 80 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju sezamowego, soku winogronowego, butelkowanego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing, Sałatka Soba z sosem Miso, oraz Sałatka marchewkowa z sosem Miso-cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 8 składników w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średniej misce połącz groszek i 4 kolejne składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego