Chrupiąca Sałatka z bekonem i jajkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące Bacon ' N Egg Salad spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, liście sałaty, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Sałatka z sałatą jagnięcą i chrupiącym boczkiem.
Instrukcje
Umieścić jajka i majonez w średniej misce; wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Dodać seler i połowę boczku; dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Talerze liniowe z liśćmi sałaty i pomidorami o połówce. Łyżka mieszanki jaj równomiernie na pomidorach; posypać pozostałym boczkiem.