Chrupiąca Sałatka Rzymska może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brokuły, ocet winny, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca Rzymska Sałatka Truskawkowa, Mega chrupiąca Sałatka Rzymska z komosą ryżową, oraz Chrupiąca Sałatka Rzymska z jajkami i grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć cukier, olej, ocet, sos sojowy, sól, i pieprz w słoiku z pokrywką mocno dopasowane; wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane. Rozbij makaron ramen na małe kawałki, odrzucając pakiet Smakowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ramen
Sos Sojowy
Ocet
Pieprz
Gruby Czerwony Cukier
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
2
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać makaron i pekan, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Masło
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić na papierowych ręcznikach i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Połączyć makaron, pekan, brokuły, sałata rzymska, i zielona cebula w misce; wrzucić delikatnie. Ubierz z 1 filiżanką lub więcej dressingu; wrzuć do płaszcza.