Chrupiąca Sałatka jicama i Mango z Chile i limonką

Chrupiąca Sałatka jicama i Mango z Chile i limonką
Chrupiąca Sałatka Jicaman i Mango z Chile i limonką wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 69 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka sproszkowanego chile - każdy rodzaj ciepła jest, jicama, sok z limonki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 94%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiąca Sałatka Jicaman i Mango z Chile i limonką, Sałatka Z Czarnej Fasoli Z Mango, Cytrusami I Chrupiącą Jicamą, oraz Sałatka Z Kurczakiem, Mango I Jicama W Tequili-Limonkowy Vinaigrette.

Instrukcje

1
Obrać i pokroić jicamę w długie cienkie paski. Ogórki pokroić na pół, zebrać nasiona, a następnie pokroić w paski podobne do pasków jicama. Mango obrać, odciąć policzki, a następnie pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
JicamaJicama
NasionaNasiona
2
Połącz wszystkie składniki w dużej misce z posiekaną kolendrą, sproszkowane chile i sok z limonki. Gotowy do podania, doprawić odrobiną soli i udekorować świeżymi gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn