Chrupiąca Sałatka jabłkowo-cynamonowo-gruszkowa z naturalnym słodzikiem Truvia®
Chrupiąca Sałatka jabłkowo-cynamonowo-gruszkowa z naturalnym słodzikiem Truvia® to hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 148 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za $1.02 za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 15 minut. Mieszanka destylowanego octu, mielonego pieprzu, gruszek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 35%. Pieczeń z naturalnym słodzikiem Truvia® , Skinny Mojito z naturalnym słodzikiem Truvia® , oraz Chrupiąca Sałatka jabłkowo-cynamonowo-gruszkowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zbierz wszystkie składniki.
2
W misce wymieszaj ocet, naturalny słodzik Truvia®, sól, pieprz i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzik Nierafinowany
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Stewia
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Młodzieńcze nuty cytryny i wiciokrzewu nakładane są na dojrzały melon, gałkę muszkatołową i goździki. Percepcja słodyczy wywodzi się z dojrzałości owoców, leżakującej na regularnie mieszanym osadzie drożdżowym w obecności dojrzałego dębu francuskiego.