Chrupiąca Sałatka Haricots Verts ze świeżymi pomidorami i czosnkiem
Chrupiąca Sałatka Haricots Verts ze świeżymi pomidorami i czosnkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz ząbki czosnku, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana Pesto z pomidorami i fasolką, Chrupiące fasolki z orzeszkami pinii, oraz Haricots Verts Z Brązowym Czosnkiem.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia, i sól. Blanszować werty fasolki do miękkości-chrupiące, o 4 protokół.
Drenaż i wstrząs w zimnej wodzie. Tymczasem w mini robocie dodać pomidory, 4 łyżeczki oliwy z oliwek i dobrą szczyptę soli. Puls do posiekania. Odstawić.
Po odsączeniu fasolki, dodaj pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek do oryginalnego garnka i ustaw na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając często, aż pachnące, i właśnie o złoty wokół krawędzi. Natychmiast dodać fasolki, aby zatrzymać czosnek przed spaleniem, doprawić solą i wrzucić do ogrzania. Talerz i top z posiekanymi pomidorami. Jeść na gorąco lub w temperaturze pokojowej.