Chrupiąca ryba ze szparagami

Chrupiąca ryba ze szparagami
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do twojego pudełka z przepisami, chrupiąca ryba ze szparagami może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka kaparów, pomidorów, filetów z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiąca Marynowana Srebrna Cebula, Jak gotować: wegańskie ostre palce skóry Tofu z pikantnym sosem miodowo-cytrynowo-imbirowym, oraz Jak gotować: ovo-lacto wegetariańska chrupiąca skóra tofu, mieszane warzywa i jajka przepiórcze z sosem słodko-kwaśnym.

Instrukcje

1
Zatrzaśnij zdrewniałe końce szparagów i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2
Pomidory pokroić na pół, łyżkę i wyrzucić nasiona. Miąższ pomidora drobno pokroić, a następnie pokroić w drobną kostkę. Odstawić szparagi i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Na dużej patelni rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przyprawić rybę solą i pieprzem i gotować od strony skóry na średnim ogniu przez około 3-4 minuty, delikatnie naciskając, aż skóra będzie chrupiąca i złocista. Obróć i gotuj drugą stronę przez 3-4 minuty, w zależności od grubości, aż do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W międzyczasie szparagi gotować w osolonej wodzie na wolnym ogniu przez 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
5
Dobrze spuścić. Do dressingu, delikatnie rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w małym rondlu z pomidorami, oliwkami, kaparami i listkami pietruszki. Szparagi wrzucić do sosu. Ułóż szparagi na każdym z czterech rozgrzanych talerzy obiadowych, wierzch z rybą i łyżka ciepłego sosu pomidorowego wokół ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn