Chrupiąca ryba w sosie cytrynowo-koperkowym

Chrupiąca ryba w sosie cytrynowo-koperkowym
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Chrupiąca ryba z sosem cytrynowo-koperkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kliny cytrynowe, cebula w proszku, ogórek koperkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chrupiąca ryba w sosie z koperkiem cytrynowym, Chrupiąca pieczona ryba z kremowym sosem koperkowym, oraz Parmezan Crusted Fish with Lemon Dill Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Białka umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
3
Połączyć panko, papryka, cebula w proszku, i czosnek w proszku w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
PaprykaPapryka
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
4
Rybę posypać równomiernie pieprzem i solą. Każdy filet zanurzyć w białku jaja, a następnie zanurzyć w mieszaninie panko; umieścić na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania. Broil 4 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Białka JajBiałka Jaj
PieprzPieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RybyRyby
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Połączyć majonez, ogórki kiszone, sok z cytryny i koperek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
KoperKoper
6
Podawać z rybą i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RybyRyby
7
Uwaga: to danie wymaga wina o kwasowości, aby przeciąć panierkę, a także działać jak ostateczny spritz cytryny. Waterbrook 2008 Pinot Gris from Washington state ' S Columbia Valley ($1
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
CytrynaCytryna
WinoWino
8
robi to wszystko z odrobiną owoców. Sara Schneider
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn