Chrupiąca ryba Curry z Orzechowo-Mango Slaw
Przepis chrupiąca ryba Curry z Orzechowo-Mango Slaw może zaspokoić indyjskie pragnienie w okolicy 30 minut. Ten przepis służy 30. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 111 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz filety z dorsza, ogórek, curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiąca Kanapka Rybna Z Ananasem Slaw, Chrupiące Tacos rybne z pikantnym Slaw, oraz Crispy Fish Tacos w / Guacamole i Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać mieszaninę powłoki i 1 łyżeczka. curry w torebce.
Dodaj rybę, 1 kawałek na raz, do torebki do wytrząsania; wstrząsaj aż do równomiernego pokrycia.
Umieścić na pokrytej folią blasze do pieczenia natryskiwanej sprayem do gotowania.
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. W międzyczasie, wymieszać majonez i pozostałe curry w dużej misce.
Dodać mieszankę coleslaw, Mango, ogórki i orzechy; wrzucić do herbu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Scarpetta Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.