Chrupiąca powłoka rybaka

Chrupiąca powłoka rybaka
Chrupiąca powłoka Rybaka jest wegetariańska przystawka. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Przepis ten służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, sól czosnkową, sól sezonowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tilapia z chrupiącą powłoką na jeden (lub więcej), Smażona Okra Z Chrupiącym Parmezanem, oraz Fry It, You ' ll Like It (powłoka dla ryb) podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce ubić jajko i mleko. W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz płatki zbożowe, mąkę, mąkę kukurydzianą i przyprawy. Filety rybne zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszaniną zbóż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
ZbożaZboża
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na dużej patelni podgrzej 1/4 cala. oleju na średnim ogniu. Smażyć filety przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie łatwo płatkami widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn