Chrupiąca Pomarańczowa Wołowina

Chrupiąca Pomarańczowa Wołowina
Chrupiąca pomarańczowa wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 654 kalorie, 40g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, bulion wołowy, Tajskie chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Chrupiąca Pomarańczowa Wołowina, Chrupiąca pomarańczowa Wołowina z brokułami, oraz Chrupiąca pomarańczowa wołowina {Chińskie jedzenie na wynos w domu}.

Instrukcje

1
Doprawić paski steków solą i pieprzem, a następnie wymieszać ze skrobią kukurydzianą. Otrząśnij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2
Napełnij dużą patelnię wystarczającą ilością oleju, aby pokryć dno o 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Rozgrzać olej do 365 stopni F. najpierw dodać makaron do oleju i niech gotować przez 3 do 4 protokół. Wyjąć makaron, a następnie, pracując partiami, smażyć stek. Nie tłocz pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu i gotować czosnek, aż pachnące; nie pozwól czosnek brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pomarańczową marmoladę, 1/2 szklanki bulionu wołowego, sos sojowy i chiles. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. W małej misce, mieszać skrobi kukurydzianej do pozostałych 1/2 szklanki bulionu wołowego. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej do gotującego się sosu. Gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Zrób łóżko z sałaty frisee na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Curly EndiveCurly Endive
4
Na wierzch położyć chrupiący makaron, a następnie wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
5
Polać wołowiną sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn