Chrupiąca Pomarańczowa Wołowina
Chrupiąca pomarańczowa wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 654 kalorie, 40g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $5.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 21 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, bulion wołowy, Tajskie chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Chrupiąca Pomarańczowa Wołowina, Chrupiąca pomarańczowa Wołowina z brokułami, oraz Chrupiąca pomarańczowa wołowina {Chińskie jedzenie na wynos w domu}.
Instrukcje
Doprawić paski steków solą i pieprzem, a następnie wymieszać ze skrobią kukurydzianą. Otrząśnij nadmiar.
Napełnij dużą patelnię wystarczającą ilością oleju, aby pokryć dno o 1/4 do 1/2 cala.
Rozgrzać olej do 365 stopni F. najpierw dodać makaron do oleju i niech gotować przez 3 do 4 protokół. Wyjąć makaron, a następnie, pracując partiami, smażyć stek. Nie tłocz pan.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Odstawić.
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu i gotować czosnek, aż pachnące; nie pozwól czosnek brązowy.
Dodaj pomarańczową marmoladę, 1/2 szklanki bulionu wołowego, sos sojowy i chiles. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. W małej misce, mieszać skrobi kukurydzianej do pozostałych 1/2 szklanki bulionu wołowego. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej do gotującego się sosu. Gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut, aż sos zgęstnieje.
Zrób łóżko z sałaty frisee na talerzu.
Na wierzch położyć chrupiący makaron, a następnie wołowinę.
Polać wołowiną sosem i podawać.