Chrupiąca pomarańcza z polewą kokosową
Orange Crisp z polewą kokosową może być tylko deserem, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać kokosa, mąkę, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ananas, Kumkwat I Imbir Chrupiące Z Polewą Kokosową, Pieczone jabłko z chrupiącą polewą, oraz Jabłko chrupiące z polewą orzechową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować nadzienie, obierz i przekrój pomarańczy na dużej misce, rezerwując 1/4 szklanki soku.
Dodaj tapiokę i likier do zarezerwowanego 1/4 szklanki soku; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Dodać pomarańczowe odcinki i delikatnie wymieszać.
Odstawić na 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Umieść wypełnienie w 11 x 7-calowym naczyniu do pieczenia lub płytkim dwuwarstwowym naczyniu do pieczenia pokrytym natryskiem do gotowania.
Aby przygotować polewę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier i sól wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj kokosa; wrzucić dobrze.
Polewę posypać równomiernie nadzieniem.
Piec w 375 przez 35 minut lub aż crisp będzie złoty i bąbelkowy.