Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy z Rockin ' Portobellos. Na $8.7 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1036 kalorii, 46g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz liście tymianku, czosnek, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica nori z Shiitake i Wasabi, Steki Z Polędwicy Z Serem Pleśniowym, oraz Polędwiczki z kopru włoskiego z papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
W małej misce wymieszać chrzan, musztardę, czosnek, 2 łyżki czarnego pieprzu i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Wymieszać z bułką tartą panko i odstawić. Doprawić steki z obu stron grubą solą morską i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Zmiksować mieszankę bułki chrzanowej na 1 stronie steków z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Porterhouse
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Na dużej patelni saute na średnim ogniu dodaj 2 łyżki oleju i 2 łyżki masła. Podsmaż steki przez 2 minuty, następnie odwróć i gotuj przez dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Wyjmij steki na ćwierć tacy arkusza ze stojakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
7
Spuścić nadmiar oleju z patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
8
Umieścić steki w piekarniku i gotować, aż panierki brązowieje, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
Wyjmij z piekarnika i pozostaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
W tej samej patelni, że steki były smażone, dodać 2 łyżki masła i tymianek. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać grzyby portobello.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżek Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
11
Dodać sól i pieprz i gotować, aż grzyby będą miękkie i lekko zabarwione, o 3 do 4 protokół. Wymieszać z odrobiną czerwonego wina, bulionu wołowego i odrobiną octu po sherry. Zmniejsz, aż płyn pokryje grzyby. Wymieszaj pozostałe 2 łyżki masła, aby nadać grzybom kremową konsystencję. Steki układamy na talerzach i topujemy z grzybami.
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.