Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą

Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą
Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 3,84 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odebrać oryginalną mieszankę, kiwi, papaja, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna ryba z tropikalną salsą, Tacos rybne z tropikalną salsą waniliową, oraz Tropikalne Tacos rybne z salsą Pinapple dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. w 13x9-calowej patelni, roztopić masło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W małej misce, mix Bisquick mix, mąka kukurydziana, chili w proszku i sól. Filety rybne zanurz w jajku, a następnie zalej mieszanką Bisquick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Chili W ProszkuChili W Proszku
Filety RybneFilety Rybne
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Miejsce w pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec odkryte 10 minut. Włączyć ryby; piec około 15 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem w szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy owocowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać salsę z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn