Chrupiąca pieczona ryba z tropikalną salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 22g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 3,84 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odebrać oryginalną mieszankę, kiwi, papaja, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna ryba z tropikalną salsą, Tacos rybne z tropikalną salsą waniliową, oraz Tropikalne Tacos rybne z salsą Pinapple dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 218°. w 13x9-calowej patelni, roztopić masło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W małej misce, mix Bisquick mix, mąka kukurydziana, chili w proszku i sól. Filety rybne zanurz w jajku, a następnie zalej mieszanką Bisquick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Chili W Proszku
Filety Rybne
Mąka Kukurydziana
Sól
Pasek Skórki Cytrynowej
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Miejsce w pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec odkryte 10 minut. Włączyć ryby; piec około 15 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Tymczasem w szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy owocowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.