Chrupiąca Pieczona Ryba
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj chrupiącej pieczonej ryby. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.79 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 501 kalorii, 53g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Pieczona Ryba, Chrupiąca Pieczona Ryba, oraz Chrupiące Pieczone Filety Rybne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 (200C)
Połączyć 1 łyżkę bułki tartej z 1 łyżką parmezanu. Użyłem mojego robota kuchennego, ponieważ chciałem dodać trochę dodatkowego smaku do polewy, więc dodałem littleleft-over chorizo.Jest to doskonały sposób, aby umieścić smak i strukturę w topping. Nie potrzebujesz dużo chorizo, tylko kilka małych kawałków. Pulsuj, aż skończy się całkiem dobrze. Można to zrobić z każdego rodzaju twardej kiełbasy lub nawet pokruszony boczek, lub po prostu trzymać się bułki tartej i parmezanu, jeśli chcesz to zwykły.Obierz średnią marchewkę. Marchew i cebulę drobno zmielić. Możesz również dodać starty czosnek, jeśli chcesz, nie dodałem go tym razem.Posiekaj tyle (lub tak mało) koperku, ile chcesz lub po prostu użyj suszonego koperku. Im nie zbyt szalony o koperku, ale jak to łączy się z ryb, więc używane umiarkowaną ilość.Akcja! Podoba mi się, jak to wyszło. Jeśli światło na zewnątrz robi się tak źle (jesienią) jestem zmuszony użyć statywu, równie dobrze mogę go wykorzystać na swoją korzyść.
Rozgrzać dwie łyżki masła i podsmażyć cebulę i marchewkę na średnim ogniu. Mieszaj co jakiś czas, nic nie powinno skończyć się rumiane.Rozmrożone 4 kawałki filetu z białej ryby. Zawsze miej je w mojej zamrażarce, możesz z nimi robić wiele rzeczy. Robią wspaniałe ciasteczka rybne z odrobiną resztek puree ziemniaczanego, kilkoma warzywami i świeżymi ziołami.Gdy cebula jest przezroczysta, dodaj rybę. Po prostu to wszystko tam, obniżyć ogień i niech gotować, aż zacznie się rozpadać. Odwróć go od czasu do czasu.Wkrótce ryby rozpadną się i zaczną się łuszczyć. Rozbij grube kawałki.Zalać rybę 1 czubatą łyżką mąki, lekko wymieszać i gotować przez minutę. Powoli wlać mleko, dokładnie mieszając, aż uzyskasz konsystencję sosu, którą lubisz. Nie powinien być za cienki.
Dodać szczyptę soli i pieprzu. Używałem palców i sprawdzałem przyprawy, więc nie mogę podać dokładnych ilości. Zmienia się za każdym razem, gdy robię to danie.Ive dodał 1/2 tsp musztarda Dijon, jego dość ciężki w smaku, ale idzie bardzo dobrze z ryb. Używaj mniej, jeśli chcesz. Dorzuciłem też czubatą łyżkę kwaśnej śmietany, a z braku świeżego soku z cytryny popełniłem świętokradztwo i użyłem jednego z tych plastikowych słoików i trochę wcisnąłem. Nie mów nikomu!Wchodzi koperek. Teraz dusić sos na małym ogniu przez kolejną minutę lub dwie.
Przenieś to wszystko do naczynia do pieczenia. Kiedy zobaczysz tę kremową mieszankę rybną, wiesz, że będzie smakować fantastycznie z frytkami, prawda?
Na wierzch posypać mieszanką chleb/parmezan.Dopóki wszystko nie zostanie pokryte po królewsku. Wstawić do nagrzanego piekarnika na 10-15 minut, aż góra będzie złotobrązowa i chrupiąca.
Podawać z frytkami i ładną mieszaną sałatką warzywną na boku. Mój chłopak nie potrzebuje nawet Przyborów z tym, po prostu używa ryby jako Dipu do frytek. Nie, Nie wychowałem go w ten sposób, ale co możesz zrobić? :) Printable
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.