Chrupiąca pieczona ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $24.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 263g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 2019 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Chrupiąca Pieczona Ryba, Chrupiąca Pieczona Ryba, oraz Chrupiąca Pieczona Ryba.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.Wieszak z drutu z natryskiem do gotowania-umieść na blasze do pieczenia.Osusz rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszaj sok z cytryny, olej i przyprawy. Zanurz ryby w tej mieszance, a następnie w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Do Smarowania Wkładki
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Piec około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podawać z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.