Chrupiąca pieczona ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $24.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 263g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 2019 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Chrupiąca Pieczona Ryba, Chrupiąca Pieczona Ryba, oraz Chrupiąca Pieczona Ryba.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.Wieszak z drutu z natryskiem do gotowania-umieść na blasze do pieczenia.Osusz rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Do Dekoracji Kanapek
2
Wymieszaj sok z cytryny, olej i przyprawy. Zanurz ryby w tej mieszance, a następnie w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Suszony Pieprz Morita
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4
Piec około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
5
Podawać z plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.