Chrupiąca Okra Smażona W Piekarniku
Chrupiąca Okra smażona w piekarniku wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 107 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 54 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką jajko, sól, okra i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chrupiąca Okra Smażona W Piekarniku, Okra Smażona W Piekarniku, oraz Okra Smażona W Piekarniku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć okra; przyciąć końce i pokroić na kawałki 1/2 cala.
Połączyć mąkę kukurydzianą, sól, i pieprz w średniej misce; dobrze wymieszać, i odstawić.
Połączyć maślankę i jajko w dużej misce; wymieszać okra.
Okra usunąć łyżką szczelinową; wyrzucić pozostałą mieszaninę maślanki.
Połącz okra i mieszankę mąki kukurydzianej, rzucając, aby dobrze pokryć okra.
Okra umieścić na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 450 przez 40 minut lub do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.